Печінка по-єврейськи
- 300 г телячої печінки
- 2 столові ложки гусячого жиру, або гусячого сала
- 1 велика цибулина
- сіль, паприка та перець чорний — за смаком.
На розігріту пательню кладуть шматочки гусячого сала. Коли воно почне топитися, на нього викладають кільцями порізану цибулю. Як цибуля трохи пом’якне, викладають шматки телячої печінки, перчать, обсмажують кілька хвилин з обох боків. Заливають окропом, так аби вода частково накрила печінку. Тушкують ще кілька хвилин. Печінку треба нарізати якомога тонше, аби вона швидко просмажувалася і смажити швидко, бо від довгої теплової обробки вона твердне і стає жорсткою. Солити тільки після того, як страва готова.
Відгуки про нас