+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Баклажани в тісті

  • 3-4 баклажани середніх розмірів
  • 2-3 ст. ложки борошна
  • 4 яйця
  • часник
  • сіль і чорний перець – за смаком.

Свіжі баклажани нарізають кружечками і солять. Через 15 хвилин відкидають на друшляк і натирають товченим часником.

Яєчні білки добре збивають, додають до них жовтки і борошно і змішують рідке тісто.

Баклажани замочують у тісті і смажать на розігрітій олії до рум’яного кольору. Подають гарячими з яким-небудь соусом або майонезом та овочами.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції