Баклажани запечені в горщику
- 2-3 баклажани
- 5 помідорів
- 2 великі цибулини
- 2-3 ,болгарські перці
- 80 г борошна
- 280 г олії
- головка часнику
- оцет
- сіль
- чорний мелений перець – за смаком
Сирі необчищені баклажани нарізають тонкими кружечками, панірують у борошні та смажать в олії з обох боків. Окремо смажать до світло-золотистого кольору дрібно нарізану цибулю та солодкий перець. Додають нарізані скибочками помідори і все разом тушкують. Складають у горщик по черзі шарами: смажені баклажани та тушковані помідори, все разом тушкують до готовності. У кінці приготування додають товчений часник, спеції – за смаком. При потребі додають кип’ячену воду.

Відгуки про нас