+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Баклажани запечені в горщику

  • 2-3 баклажани
  • 5 помідорів
  • 2 великі цибулини
  • 2-3 ,болгарські перці
  • 80 г борошна
  • 280 г олії
  • головка часнику
  • оцет
  • сіль
  • чорний мелений перець – за смаком

Сирі необчищені баклажани нарізають тонкими кружечками, панірують у борошні та смажать в олії з обох боків. Окремо смажать до світло-золотистого кольору дрібно нарізану цибулю та солодкий перець. Додають нарізані скибочками помідори і все разом тушкують. Складають у горщик по черзі шарами: смажені баклажани та тушковані помідори, все разом тушкують до готовності. У кінці приготування додають товчений часник, спеції – за смаком. При потребі додають кип’ячену воду.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції