+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Боб-левеш Йокаш

  • 1 копчена свиняча ніжка або ребра,
  • 100 г домашньої ковбаси.
  • 300 г квасолі,
  • 100 коренів петрушки,
  • півселери,
  • 1 цибулина,
  • 2 зубки часнику.
  • 1 перець,
  • 1 помідор,
  • 2 ст. ложки борошна
  • пів пучка зелені петрушки,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 ч. ложка з верхом паприки,
  • сіль,
  • чіпетки

Квасолю замочити на ніч. Тоді ж, увечері, зварити ніжку разом з лавровим листом в 1,5 л води до м’якості, дати вистигнути і разом з рідиною помістити до холодильника.

Наступного дня жир, що зібрався на поверхні, акуратно зібрати ложкою і покласти в окрему велику каструлю і підсмажити в ньому на кубики порізані корені.

Додати до них квасолю разом з рідиною, в котрій вона вимочувалася, і бульйон з ніжки. Приправити часником і, якщо треба, досолити.

Після цього додати порізані на кубики помідор та перець і на повільному вогні варити.
Тим часом ковбасу порізати на кільця і підсмажити на пательні. Дати їй стекти.

В жирі з-під ковбаси підсмажити до золотистого кольору цибулю, додати до неї борошно, добре розмішати, зняти на кілька секунд з вогню, швидко приправити паприкою та подрібненою зеленню петрушки, розмішати з 4 ложками гарячого бульйону з каструлі і додати до левешу.

Коли квасоля зварилася, додаємо до левешу ковбасу. Можна також сметану.
За сім хвилин до того, як зняти боб-левеш з вогню, вкинути в нього чіпетки.

  • Чіпетки
    1 яйце
    100 г борошна
    Міксером або від руки замісити тісто, не додаючи води. Завернути в фольгу або харчову плівку і дати постояти 1 годину. Розім’яти його, потім розкатати в довгі циліндричні палички, товщиною в олівець і відрізати по шматочку, розміром з горох. Посипати борошном аби не злиплися і дати підсохнути перед використанням. Можна підсушити в печі і зберігати в лляному мішечку.


Відгуки про нас
Олександр
Відпочивали з мамою та донькою з 15.07 по 24.07.Відпочинком задоволені, підлікувалися.Хочемо висловити подяку кухарям за смачну їжу.Медсестрі Валерії. Та окремо дякуємо Вікторії. Також ми вдячні сантехніку Петру ,що замінив систему в унітазі. Та дякуємо Ігорю Романовичу за турботу. Відпочинок сподобався,обов'язково ще повернемось))
Олександр
Відпочивали з мамою та донькою з 15.07 по 24.07.Відпочинком задоволені, підлікувалися.Хочемо висловити подяку кухарям за смачну їжу.Медсестрі Валерії. Та окремо дякуємо Вікторії. Також ми вдячні сантехніку Петру ,що замінив систему в унітазі. Та дякуємо Ігорю Романовичу за турботу. Відпочинок сподобався,обов'язково ще повернемось))
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Валентин
Прекрасно отдохнули с женой и детьми! Спасибо!
Елена
отдыхала в вашем санатории в этом году, осталась очень довольна. особое спасибо администрации санатория за привлечение к работе фитнес-инструктора и арт -терапевта Виктории Соломахи. Благодаря ее работе, жизнерадостности, творческому подходу и позитивному отношению к жизни, вы помогаете врачевать не только тела , но и души . И дети , и взрослые надолго запомнять ее мастерклассы и походы!
Валентина
О пребывании в Солнечном-только положительный отзыв.Это то место-куда хочется вернуться.Шикарное расположение, чистая и ухоженная территория, детская площадка, два бассейна.Благодаря неиссякаемому творческому потенциалу Виктории Соломахи и детским анниматорам, здесь не скучно ни детям , ни взрослым, это походы, тренинги, йога, игры, мастер классы, аквааэробика. День переполнен впечатлениями и эмоциями.Также выражаю слова благодарности всему Солнечному коллективу за ту атмосферу, которую они создают для нас-отдыхающих. Идеальная чистота, безумно вкусная еда, полный спектр услуг Медицинского центра.Благодарю за замечательный отдых!
Популярні пропозиції