Квасоля по-верховинськи
Борошно злегка пассируют на соняшниковому маслі, додають дрібно нарізаний лук, тушують до рум’яного кольору, посипають червоним меленим солодким перцем і швидко розмішують. Потім вливають ледве – ледве води й, помішуючи, доводять до кипіння.
Пассированную борошно з луком змішують із потертої квасолі, заправляють розтертий часником і доводять до готовності.
Готову квасолю укладають на тарілку гіркою й подають на стіл гарячої.
Витрати продуктів на одну порцію: квасоля суха 100 гр., борошно пшеничне 1 ст. ложка, цибуля 1 шт., соняшникова олія 1 ст. ложка., часник на смак., сіль на смак., перець червоний мелений на смак.

Відгуки про нас