+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Форель запечена у фользі

  • 1 велика форель, 500 г
  • 1,5 лимони
  • оливкова олія – 3 ст. ложки
  • 1 пучок зелені петрушки
  • морська зерниста сіль
  • свіжомелений перець
  • набір прянощів для риби
  • товчений порошок сухих анчоусів

Рибу почистити, вийняти нутрощі. Добре промити. Потримати трохи в солі, хвилин 10-15. Змити сіль.

Покласти в пласку широку салатницю і замаринувати на 2 години в  суміші оливкової олії, лимонному соці та прянощах і солі. Час від часу перевертати з боку на бік.

Фольгу настелити в два шари. Покласти на неї рибу, нафаршировану пучком добре помитої петрушки. Всередину до петрушки залити кілька ложок маринаду.

Загорнути рибу так, щоб вона була закрита з усіх боків і не протікала.

Випікати при температурі 180 градусів, хвилин 30. Подавати з печеною картоплею.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Анна
Дуже гарне місце, ми з чоловіком святкували два день народження,все супер. Смачна їжа і приємний персонал. Особлива подяка масажисту Едіку, він гарний спеціаліст.
Популярні пропозиції