+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Голубці з грибами

Білокачанну капусту чистять, вирізують, качан промивають, ставлять у киплячу воду й варять на слабкому вогні до напівготовності. Потім воду проціджують, голівку розбирають на окремі листочки, з яких зрізують товсті прожилки.
Готовлять грибний фарш. Свіжі або сухі відварені гриби дрібно нарізають і обсмажують разом з нарізаним луком. Рис або перлову крупу варять до напівготовності, проціджують, досипають до смажених грибів, додають чорний мелений перець, сіль і добре перемішують.
На підготовлені листочки капусти укладають фарш і загортають у вигляді рулетів. Голубці укладають у каструлю, допускають у невеликій кількості бульйону, заливають окремо приготовленим зметаним соусом і тушують у гарячій духовці в плині 10-15 хвилин до готовності. Готові голубці подають гарячими разом із соусом.
Витрати продуктів на одну порцію: капуста білоголова 175 гр., гриби свіжі 30 гр., або гриби сухі 10 гр., цибуля – половина., жир 10 гр., рис 1 ст л., або крупа перлова 1 ст. л., сіль за смаком, соус зметаний 3 ст. л., перець чорний мелений за смаком.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції