+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Гуляш з білими грибами

Складові:

- яловичина 1/4 кг
- паприка червона мелена ½ ст. л.
- гриби білі сухі 5 г
- морква ¼ шт.
- петрушка корінь ¼ шт.
- селера корінь ¼ шматка
- часник ½ шт.
- цибуля ріпчаста 125 г
- томатна паста ½ ст.л
- сіль за смаком
- перець мелений суміш за смаком
- майоран ½ щіпки
- борошно ¾ ст. л.
- лавровий лист ¼ шт.
- перець болгарський ½ шт.
- бульйон 125 мл
- вино сухе червоне 62 ½ мл.
- вершкове масло 31 ¼ г
- зелень за смаком

Для початку потрібно наші гриби залити окропом і залишити на деякий час. Після режим яловичину на дрібні порційні шматочки. Засипаємо паприкою і перемішуємо ретельно.
Нарізаємо цибулю, селеру, моркву, петрушку і часник нарізаємо кубиками. У жаровню ми відправляємо такі інгредієнти: м'ясо, часник, цибулю, петрушку, селеру, моркву, болгарський перець і нарізані гриби. Потім додаємо томатну пасту і все це ретельно перемішуємо.
Далі ми додаємо лавровий лист, вершкове масло і майоран. Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку на 50 хвилин. Температура духовки повинна бути 220-240 ° С. В кінці вливаємо грибний бульйон, вино і назад в духовку на 50 хвилин до приготування м'яса. В кінці приготування посипати все зеленню і закрити кришкою, залишивши його на 20 хвилин.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції