Гуслянка
Час приготування: 1 дн. 14 год.
Цей приголомшливий кисломолочний напій врятує вас від спеки і спеки! Він дуже незвичайний за смаком і консистенцією, а приготувати його неймовірно просто!
Опис приготування:
Як ви вже напевно встигли помітити, в цьому простому рецепті гуслянки всього два інгредієнти, але сам напій не такий простий, як може здатися на перший погляд.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 літр
- Сметана кисла – 1 ст. ложка
Для початку нам необхідно закип’ятити молоко, а потім охолодити його до 35-40 градусів.Тепер ми змішуємо тепле молоко з кислою сметаною, тому ми обмазуємо їй стінки глечика.У глечик наливаємо ще тепле молоко, але не перемішуємо. Укутуємо глечик рушником, не накриваючи кришкою, і ставимо на 12 годин в тепле місце (близько плити, наприклад). Потім відправляємо на пару діб в холодильник. Ну а потім гуслянку можна їсти з печивом або млинцями.

Відгуки про нас