+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Гуслянка

Час приготування: 1 дн. 14 год.
Цей приголомшливий кисломолочний напій врятує вас від спеки і спеки! Він дуже незвичайний за смаком і консистенцією, а приготувати його неймовірно просто!

Опис приготування: 
Як ви вже напевно встигли помітити, в цьому простому рецепті гуслянки всього два інгредієнти, але сам напій не такий простий, як може здатися на перший погляд.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 літр
  • Сметана кисла – 1 ст. ложка

Для початку нам необхідно закип’ятити молоко, а потім охолодити його до 35-40 градусів.Тепер ми змішуємо тепле молоко з кислою сметаною, тому ми обмазуємо їй стінки глечика.У глечик наливаємо ще тепле молоко, але не перемішуємо. Укутуємо глечик рушником, не накриваючи кришкою, і ставимо на 12 годин в тепле місце (близько плити, наприклад). Потім відправляємо на пару діб в холодильник. Ну а потім гуслянку можна їсти з печивом або млинцями.



Відгуки про нас
Лідія Бабич
Через карантин санаторій не працює. Додзвонитися неможливо. Нас не повідомили завчасно. За 2 тижні до заїзду вимушені шукати, питати. Це не гідне відношення до клієнтів. Таке враження, що сидять нишком, щоб лише завдатки не повертати. Я дуже незадоволена.
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Популярні пропозиції