+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Кіфлики по-австрійськи

По-австрійськи раціональні у виготовленні і дуже смачні: крихке пісочне печиво з тонким мигдалевим присмаком і ванільним ароматом. Півгодини роботи + 25 хвилин на випікання – і вони готові.

Нам знадобиться:

  • 100 г горіхової суміші будь-якої, головне, щоб у ній був мигдаль
  • 200 г маргарину
  • 300 г борошна
  • 2 яєчні жовтки
  • 100 г цукру – в масу
  • 100 г цукру-пудри + пачка ванільного цукру – для обсипки
  • дрібка солі (якщо готова горіхова суміш не солена, якщо солена – сіль додатково не кладемо)
  1. Пом’яклий маргарин ріжемо на кубики і додаємо до борошна.
  2. Сюди ж цукор, яєчні жовтки і дрібно помелені горіхи (і сіль, якщо горіхи в нас несолені)
  3. Замішуємо тісто. Спочатку воно видасться нам сухим, це нормально. Місимо його доти, поки маргарин остаточно не пом’кне і тісто не почне триматися купи. Воно і далі має залишатися досить сухим.
  4. Загортаємо його у плівку і кладемо в холодильник хвилин на 15.
  5. Виймаємо з холодильника, трохи промісимо і починаємо від загальної маси відщипувати однакові шматки тіста і формувати з них кульки.
  6. Кульки долонею розкачуємо на тонкі циліндри товщиною в палець і формуємо з них кіфлики-підківки.
  7. Викладаємо всі на змащене маргарином деко і випікаємо в заздалегідь нагрітій печі 25 хвилин при температурі 180 г.
  8. Ще гарячими добре посипаємо їх сумішшю цукру-пудри і ванільного цукру.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції