+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Кляганиць Холодець

500 гр. свинячий і 500 гр. яловичина, півкурки, 2 цибулини, 2 моркви, великий корінь петрушки, часник, 2-3 лаврового листа, 3-4 горошини гіркого перцю, сіль, 3 круто зварені яйця.
М’ясо миють, рубають, складають у каструлю, заливають холодною водою й ставлять на вогонь. Коли закипає знімають піну, солять, кидають морквину й лук і варять на невеликому вогні 3-4 години, поки м’ясо не відстане від костей. Під кінець варення ставлять лавровий лист перець. Потім каструлю відкладають, дають відстоятися, знімають жир.
М’ясо виймають, відокремлюють від костей, подрібнюють, ставлять у центрі великої миски й заливають бульйоном. По краях ставлять кільця круто зварених яєць і фігурно нарізану моркву. Заправляють товченим часником. Можна розливати холодец у чашки й миски.
До холодного подають хрін.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції