+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Кнедлики

Склад: дріжджі, борошно, молоко, яйця, сіль.

Приготування: Дріжджі розміщують в теплому молоці, додають борошно і ставлять для бродіння, потім додають молоко, що залишилось, борошно, яйця, сіль.

Замішують круте тісто. Залишають на 1 годину.

Готове тісто розкатують у вигляді валика товщиною 5 см і залишають на 15 хв. Варять у киплячій підсоленій воді 15-20 хв.

Кнедлики ріжуть скибками і подають як гарнір.

Приблизні витрати продуктів на 1 кг кнедликів дріжджових: борошно 625 г, молоко 250 г, яйце 1\2 шт., дріжджі 13 г, сіль 6 г.

Зазвичай, закарпатці їдять кнедлики з курячим м’ясом та соусом з грибами, а також  з тушеною капустою з грибами.



Відгуки про нас
Лідія Бабич
Через карантин санаторій не працює. Додзвонитися неможливо. Нас не повідомили завчасно. За 2 тижні до заїзду вимушені шукати, питати. Це не гідне відношення до клієнтів. Таке враження, що сидять нишком, щоб лише завдатки не повертати. Я дуже незадоволена.
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Популярні пропозиції