+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Книші

Книші – це булочки, начинені вареною картоплею або бринзою.
Інгредієнти:
Вихід: 64 шт.

 

  • 500 г борошна,
  • 1 ч. л. солі,
  • 6 ст. л. рослинної олії,
  • 700 г картоплі, очистити і нарізати на шматочки товщиною 2,5 см,
  • 3 головки цибулі, дрібно нарізати,
  • свіжозмелений чорний перець,
  • 1 яйце, збити з 1 ст. л. води.

Спосіб приготування:
Збити в мисці борошно і 1 ч. л. солі. Зробити заглиблення в центрі і додати 250 мл плюс 2 ст. л. теплої води і 2 ст. л. олії. Замісити тісто. Розділити його на 4 частини. Замотати в кухонну плівку і залишити на 30 хвилин.

 

Картоплю покласти в каструлю, залити водою, довести до кипіння і посолити. Варити на повільному вогні близько 15 хв. до готовності. Після цього картоплю пропустити через м’ясорубку або прес для пюре. Розігріти олію в сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, частково накрити кришкою, і тушкувати, помішуючи, близько 15 хвилин. Готову цибулю додати до картоплі, приправити сіллю і перцем.

Розігріти духовку до 190°C. Покласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і розкачати його тонким шаром. Вирізати 16 кружечків. Викласти по 1 ст. л. картопляної суміші в центр кожного кружечка. Краї тіста змастити яйцем, підняти і защепити. Ще раз змастити яйцем і помістити на форму для випічки. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хв. Дати охолонути. Подавати теплими.



Відгуки про нас
Лідія Бабич
Через карантин санаторій не працює. Додзвонитися неможливо. Нас не повідомили завчасно. За 2 тижні до заїзду вимушені шукати, питати. Це не гідне відношення до клієнтів. Таке враження, що сидять нишком, щоб лише завдатки не повертати. Я дуже незадоволена.
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Популярні пропозиції