+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Ковбаски по-ужгородськи

Свинину нарізають шматочками й пропускають через м’ясорубку з великими ґратами.
У фарш додають ростертий часник, кмин, сіль, чорний мелений перець, добре перемішують і витримують на холоді в плині 2-3 годин. Охолодженим фаршем наповнюють добре промиті баранячі кишки через спеціальний шприц.
Туго набиту фаршем кишку перекручують, щоб утворилася ковбаска довжиною 12-15 див. і розріжуть парами. Ковбаскам дають форму підкови й обсмажують на сковороді в добре розігрітому смальці по обидва боки до утворення рум’яної скоринки.
Ковбаски дають гарячими по 2 шт. на порцію, зі смаженою картоплею.
Витрати продуктів на одну порцію: свинина 165р., часник 2 гр., сіль 2 гр., кмин 0,7 гр., перець чорний мелений 0,04 гр., смалець 5 гр., кишка 70 див., гарнір 150 гр.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції