+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Леквар (Повидло)

Для повидла беруть спілі яблука кислих сортів. Очищають від шкурки, ріжуть на 4 частини, видаляють серцевину, виставляють у бланшировальну сітку й тушать до напівготовності.
Готову сировину пропускають через м’ясорубку, після чого виставляють у тазик, уворюючи пюре до половини обсягу. Додають, помішуючи, цукор з розрахунку 4-6 кг. на 10 кг. плодів і варять до готовності. Якщо крапля, нанесена на холодну суху тарілку, охолонувши, стала густою і не розливається, – повидло готове.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції