+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Мачанка з грибів по-ясіняньськи

  • 500 г свіжих білих грибів (або шампіньйонів)
  • 80 г масла вершкового
  • 1 ст. ложка борошна, 100 г сметани
  • 100 г вершків
  • 200 г молока
  • спеції – за смаком.

Гриби помити або протерти і нарізати тонкими пластинами.

Вершкове масло розігрівають на сковороді, додають борошно і, постійно помішуючи, смажать до золотистого кольору. Потім невеликими порціями доливають молоко, швидко розмішують і варять до утворення однорідної маси (густої, як сметана). Додають вершки.

Гриби дрібно нарізають і тушкують на вершковому маслі до готовності, потім змішують із соусом і варять 5 хвилин. В кінці додають 100 г сметани. Заправляють перцем, сіллю. Готову мачанку подають гарячою з хлібом або картопляним пюре.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Анна
Дуже гарне місце, ми з чоловіком святкували два день народження,все супер. Смачна їжа і приємний персонал. Особлива подяка масажисту Едіку, він гарний спеціаліст.
Популярні пропозиції