+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Муссовий торт Естерхазі


Складові :

Для приготування коржів потрібно:
200 г мигдалю меленого 200 г цукру
5 яєчних білків 2 ст. л. цукрової пудри
Для приготування мусу:
300 мл молока 3 жовтки 80 г цукру 25 г кукурудзяного крохмалю (або борошна)
10 г желатину 300 мл вершків 33% 80 г вершкового масла
Для приготування прикраси:
150 г білого шоколаду 30 г чорного шоколаду
2 ст. л. кокосового масла


Торт отримав на честь відомого угорського дипломата Пала Антала Естерхазі. "Естерхазі" - це дуже ніжний торт з смачними горіховими коржами. Йому не варто довгий час стоять, щоб просочитися і також не варто його довго змащувати. Готуватися він приблизно 2,5 години. В кінці він виходить дуже ошатний і можна подавати до святкового чаювання.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції