+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Паприкаш

Одна з знаменитих страв закарпатської кухні – це паприкаш. Це смачна, апетитна, ситна старва стане прекрасним варіантом обіду або вечері для всієї родини. Паприкаш готують тільки з білих видів м’яса: курки, риби ягняти, телятини.

Паприкаш з телятини або свинини

Склад: телятина або свинина, жир, цибуля, перець червоний мелений солодкий, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, вода, сіль, сметана, борошно, часник, зелень петрушки.

Як готується:

Теляче м’ясо або свинину нарізають кубиками по 3-4 шматка на порцію.
Лук нарізають кубиками, пасерують в розігрітому жирі до золотистого кольору, додають червоний мелений солодкий перець, швидко помішуючи.
У пасеровану цибулю кладуть нарізане м’ясо, додають трохи води і обсмажують на сильному вогні, щоб рідина трохи википіла. Потім додають свіжий солодкий перець, нарізаний смужками, а через кілька хвилин додають свіжі помідори, нарізані кружальцями, солять і тушкують до готовності.
Перед закінченням гасіння заливають сметану, змішану з борошном, доводять до кипіння і заправляють розтертим часником.
Курячого паприкаш

В давнину курячий паприкаш готували з дорослих курей, щоб додати страві більш насичений смак. В даний час для приготування курячого паприкаш часто використовуються курячі ніжки або грудки.

Куряче м’ясо солять і перчать а потім обсмажують до золотистого кольору на рослинній олії і на деякий час відкладають.
На жиру, що утворився, обсмажують дрібно нарізану ріпчасту цибулю і нарізаний соломкою свіжий солодкий перець, додають курячий бульйон, часник і солодку паприку.
Потім додають обсмажену курятину, яку гасять до тих пір, поки м’ясо не буде легко відділятися від кісток.
Далі в сметану додають трохи борошна, добре розмішують, виливають у паприкаш і доводять до кипіння.
Курячий паприкаш подають з галушками або макаронними виробами.



Відгуки про нас
Олександр
Відпочивали з мамою та донькою з 15.07 по 24.07.Відпочинком задоволені, підлікувалися.Хочемо висловити подяку кухарям за смачну їжу.Медсестрі Валерії. Та окремо дякуємо Вікторії. Також ми вдячні сантехніку Петру ,що замінив систему в унітазі. Та дякуємо Ігорю Романовичу за турботу. Відпочинок сподобався,обов'язково ще повернемось))
Олександр
Відпочивали з мамою та донькою з 15.07 по 24.07.Відпочинком задоволені, підлікувалися.Хочемо висловити подяку кухарям за смачну їжу.Медсестрі Валерії. Та окремо дякуємо Вікторії. Також ми вдячні сантехніку Петру ,що замінив систему в унітазі. Та дякуємо Ігорю Романовичу за турботу. Відпочинок сподобався,обов'язково ще повернемось))
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Валентин
Прекрасно отдохнули с женой и детьми! Спасибо!
Елена
отдыхала в вашем санатории в этом году, осталась очень довольна. особое спасибо администрации санатория за привлечение к работе фитнес-инструктора и арт -терапевта Виктории Соломахи. Благодаря ее работе, жизнерадостности, творческому подходу и позитивному отношению к жизни, вы помогаете врачевать не только тела , но и души . И дети , и взрослые надолго запомнять ее мастерклассы и походы!
Валентина
О пребывании в Солнечном-только положительный отзыв.Это то место-куда хочется вернуться.Шикарное расположение, чистая и ухоженная территория, детская площадка, два бассейна.Благодаря неиссякаемому творческому потенциалу Виктории Соломахи и детским анниматорам, здесь не скучно ни детям , ни взрослым, это походы, тренинги, йога, игры, мастер классы, аквааэробика. День переполнен впечатлениями и эмоциями.Также выражаю слова благодарности всему Солнечному коллективу за ту атмосферу, которую они создают для нас-отдыхающих. Идеальная чистота, безумно вкусная еда, полный спектр услуг Медицинского центра.Благодарю за замечательный отдых!
Популярні пропозиції