+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Печінка по-єврейськи

  • 300 г телячої печінки
  • 2 столові ложки гусячого жиру, або гусячого сала
  • 1 велика цибулина
  • сіль, паприка та перець чорний — за смаком.

На розігріту пательню кладуть шматочки гусячого сала. Коли воно почне топитися, на нього викладають кільцями порізану цибулю. Як цибуля трохи пом’якне, викладають шматки телячої печінки, перчать, обсмажують кілька хвилин з обох боків. Заливають окропом, так аби вода частково накрила печінку. Тушкують ще кілька хвилин. Печінку треба нарізати якомога тонше, аби вона швидко просмажувалася і смажити швидко, бо від довгої теплової обробки вона твердне і стає жорсткою. Солити тільки після того, як страва готова.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції