+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Печінка по-єврейськи

  • 300 г телячої печінки
  • 2 столові ложки гусячого жиру, або гусячого сала
  • 1 велика цибулина
  • сіль, паприка та перець чорний — за смаком.

На розігріту пательню кладуть шматочки гусячого сала. Коли воно почне топитися, на нього викладають кільцями порізану цибулю. Як цибуля трохи пом’якне, викладають шматки телячої печінки, перчать, обсмажують кілька хвилин з обох боків. Заливають окропом, так аби вода частково накрила печінку. Тушкують ще кілька хвилин. Печінку треба нарізати якомога тонше, аби вона швидко просмажувалася і смажити швидко, бо від довгої теплової обробки вона твердне і стає жорсткою. Солити тільки після того, як страва готова.



Відгуки про нас
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Валентин
Прекрасно отдохнули с женой и детьми! Спасибо!
Популярні пропозиції