+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Росівниця

Інгредієнти:

  • Буженина — 400 г
  • Квашена капуста — 500 г
  • Кукурудзяна крупа — 1 ст.
  • Сіль, перець, зелень петрушки

Як приготувати росівницю:

Традиційна карпатська страва, відрізняється простотою приготування і своєю оригінальністю. Для приготування росівниці вам спочатку знадобиться зробити бульйон з буженини. Коли бульйон буде готовий, додайте в нього квашену капусту і варіть близько 10 хвилин. Додайте в бульйон 1 стакан кукурудзяної крупи і варіть страву до готовності.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції