+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Риба по-верховинськи

Спочатку готуємо інгредієнти (на 2 порції):

  • рибка (короп, хек або минтай);
  • цибуля – 1 шт.;
  • перець солодкий – 1 шт.;
  • помідори – 2-3 шт.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • сіль, перець.

 

Рецепт рибки наступний:

  1. Підготовлену рибу нарізають шматочками, солять, обмочують у борошні й обсмажують у соняшниковому маслі на сковорідці, до утворення рум’яної скоринки.
  2. Нарізаний напівкружками лук присмажують у соняшниковому маслі до напівготовності, додають нарізаний довгими смужками свіжий солодкий перець і тушкують із луком під кришкою.
  3. Коли перець стане м’яким, додають нарізані частки свіжих помідорів, заправляють сіллю й чорним перцем і тушкують вже до готовності.
  4. Смажену рибу укладають у сотейник, заливають тушкованими овочами й дають прокипіти (взимку, коли немає можливості використовувати свіжі овочі – можна замінити на консервовані).

Смачного, друзі!



Відгуки про нас
Лідія Бабич
Через карантин санаторій не працює. Додзвонитися неможливо. Нас не повідомили завчасно. За 2 тижні до заїзду вимушені шукати, питати. Це не гідне відношення до клієнтів. Таке враження, що сидять нишком, щоб лише завдатки не повертати. Я дуже незадоволена.
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Популярні пропозиції