+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Риба по-верховинськи

Спочатку готуємо інгредієнти (на 2 порції):

  • рибка (короп, хек або минтай);
  • цибуля – 1 шт.;
  • перець солодкий – 1 шт.;
  • помідори – 2-3 шт.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • сіль, перець.

 

Рецепт рибки наступний:

  1. Підготовлену рибу нарізають шматочками, солять, обмочують у борошні й обсмажують у соняшниковому маслі на сковорідці, до утворення рум’яної скоринки.
  2. Нарізаний напівкружками лук присмажують у соняшниковому маслі до напівготовності, додають нарізаний довгими смужками свіжий солодкий перець і тушкують із луком під кришкою.
  3. Коли перець стане м’яким, додають нарізані частки свіжих помідорів, заправляють сіллю й чорним перцем і тушкують вже до готовності.
  4. Смажену рибу укладають у сотейник, заливають тушкованими овочами й дають прокипіти (взимку, коли немає можливості використовувати свіжі овочі – можна замінити на консервовані).

Смачного, друзі!



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції