Сегединський гуляш
Склад:
– копчені ребра
– квашена капуста
– цибуля
– морква
– мелена червона паприка (солодка)
– сметана
– зелень свіжа або сушена
– спеції (сіль, чорний мелений перець) до смаку
– томатна паста.
У сковородку кладемо нарізану кубиками цибулю і натерту на моркв’яній терці моркву, додаємо червоної паприки і олії і тушимо до золотистого кольору. Потім все виливаємо у каструлю, де буде готуватись вся страва.
В каструлю кладемо також копчені ребра, наливаємо десь 1 скл води і тушимо на маленькому вогні все разом приблизно 10-15хв.
Потім зверху кладемо квашену капусту (якщо дуже кисла – можна її промити, а якщо любите кисленьке то залишаємо як є) і все це заливаємо водою, щоб трохи вкривало капусту. Тушимо все до готовності самої капусти, час від часу помішуючи.
Коли капуста уже м’яка, додаємо в каструлю сметану, томатну пасту, спеції і зелень і все доводимо до кипіння.
Порада. Сегединський гуляш смакує з кнедликами та картоплею тушеною або картоплею пюре.

Відгуки про нас