+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Сикельский гуляш

Необхідні: одна тарілка кислої капусти, 0,75 кг. свинячого м’яса, 1 ложка свинячого жиру, 1 цибулина лука, 0,5 кавової ложки перцю й 6 ложок сметани.
Покладемо в каструлю 1 ложку свинячого жиру, у ньому присмажимо на шматки порізану цибулину лука й перемішаємо 0,5 кавової ложки солодкого перцю. Потім висипаємо в жир на великі шматки порізане м’ясо, підсолимо й варимо півгодини. Якщо потрібно, то доливаємо в каструлю одну тарілку кислої капусти, що перед цим присмажили, з м’ясом добре перемішаємо й варимо півгодини. Якщо капуста й м’ясо зварилися, то додамо ще 6 ложок сметани й усе ще раз скип’ятимо.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції