+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Свинина у червоному вині

  • 600 г м’якоті свинини
  • 60 г копченого сала
  • 200 г натурального вина
  • сік половини лимона
  • перець чорний мелений та сіль.

М’ясо промивають, обсушують серветкою, густо нашпиговують салом, натирають чорним перцем і сіллю, кладуть у каструлю або глибоку миску з вином і лимонним соком на 2 години. Потім кладуть на великий шмат фольги, вливають туди ж маринад, зважаючи аби не розлилося, акуратно завертають і запікають у печі 1-2 години на середньому вогні. Коли м’ясо стане м’яке, фольгу розвертають і дають йому зарум’янитися. Перед подачею на стіл нарізають тонкими скибочками.



Відгуки про нас
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Валентин
Прекрасно отдохнули с женой и детьми! Спасибо!
Популярні пропозиції