+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Свинина у червоному вині

  • 600 г м’якоті свинини
  • 60 г копченого сала
  • 200 г натурального вина
  • сік половини лимона
  • перець чорний мелений та сіль.

М’ясо промивають, обсушують серветкою, густо нашпиговують салом, натирають чорним перцем і сіллю, кладуть у каструлю або глибоку миску з вином і лимонним соком на 2 години. Потім кладуть на великий шмат фольги, вливають туди ж маринад, зважаючи аби не розлилося, акуратно завертають і запікають у печі 1-2 години на середньому вогні. Коли м’ясо стане м’яке, фольгу розвертають і дають йому зарум’янитися. Перед подачею на стіл нарізають тонкими скибочками.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції