+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Токан з сиром по-тячівськи

Нам знадобиться:

  • 2 склянки кукурудзяного борошна
  • 6 склянок води
  • сіль
  • 200 г твердого сиру
  • 100 г копченого сала
  • 50 г масла
  1. Варимо токан у казані.
  2. Десь на півготовності додаємо вершкове масло, добре розмішуємо і солимо. Будьмо уважні, у нас ще буде сир, який теж солоний.
  3. Топимо копчене сало на смалець і шкварочки. Відкладаємо.
  4. Беремо металевий “лабош” або миску, широку і невисоку, або форму для випічки тортів. Дно і стінки цієї миски щедро змазуємо витопленим із сала смальцем.
  5. Викладаємо в миску шар токану товщиною в 2 см. Змазуємо його смальцем. Натираємо шар сиру, потім знову токан, смалець і сир. Шаруємо, поки є місце в мисці або не закінчаться продукти. Верхній шар посипаємо сиром і залишками шкварок.
  6. Кладемо хвилин на 5-10 в духову шафу, градусів на 160-170.
  7. До токану подають сметану.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції