+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (067) 829-6203+38 (050) 446-7069
меню
toggle menu

Торгоня

Торгоня – одна з найдавніших борошняних страв.

Склад: борошно, яйця, сир, цибуля, червоний мелений солодкий перець, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, сіль, зелень петрушки або кропу, вода.

Як готується:
У борошно збиті яйця, додають сіль, замішують круте тісто і залишають для вистоювання і підсушування на 2,5-3 години.
Потім тісто невеликими шматочками натирають на тертці з отворами 3-4 мм. Крупу-торгоню, що утворилася при натиранні тіста, висушують в духовці до світло-жовтого кольору, стежачи, щоб вона не підгоріла.
Висушену торгоню кладуть у широку каструлю з великою кількістю гарячого жиру і на помірному вогні пsдрум’янюють, солять, додають дрібно нарізану цибулю. Смажать 1-2 хвилини, висипають червоний мелений солодкий перець, швидко розмішують і відразу заливають приготованим окропом.
Потім до торгоні додають нарізану кубиками свіжий солодкий перець і нарізані кубиками ошпарені свіжі помідори, з яких знята шкірка і дають закипіти.
Після цього каструлю прикривають кришкою, ставлять в помірно розігріту духовку і тушкують (не помішуючи) приблизно 20 хвилин. В кінці гасіння додають дрібно нарізану зелень петрушки або кропу.
Готова торгоня повинна бути м’якою і розсипчастою.



Відгуки про нас
Лідія Бабич
Через карантин санаторій не працює. Додзвонитися неможливо. Нас не повідомили завчасно. За 2 тижні до заїзду вимушені шукати, питати. Це не гідне відношення до клієнтів. Таке враження, що сидять нишком, щоб лише завдатки не повертати. Я дуже незадоволена.
Екатерина Федоровна Рало
Отдыхали с подругой в мае 2019г. В основном, все понравилось: питание отличное,разнообразное,ресторанное(сервировка,подача блюд-отлично).Что касается процедур-девочки старались.Не хватило досуга,его вообще не было.А так отдых удался!
Популярні пропозиції