+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Сирні гомбовці

Свіжий сир добре протирають, додають манну крупу, цукор і яйця. Все добре перемішують, щоб не було купки, і залишають на 15-20 хв. хвилин для набрякання. З підготовленої сиркової маси роблять кулі діаметром 4-5 см і варять у підсоленій воді під кришкою, поки вони не піднімуться на поверхню. Поки гомбовці варяться, окремо присмажують у жирі сухарі до золотавого кольору й додають до них вершкове масло й цукор .
Зварені гомбовці вибирають піну в друшляк, щоб скла вода, перекладають у підігріту тарілку, зверху посиплють підсмаженими з маслом сухарями й поливають нехолодною сметаною. Подають гарячими по 3 шт. на порцію .
Продукти: сир 131 г, крупа манна 40 г, яйце 1/2 шт., цукор-пісок 17 г, сухарі панірувальні 13 г, масло вершкове 27 г, сметана 40 г.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції