Угорський гуляш з риби
Складові:
1. Короп 250 гр.
2. Цибуля ріпчаста 0,5 шт.
3. Морква 0,5 шт.
4. Корінь петрушки 0,5 шт.
5. Сало 25 гр.
6. Майоран сухий за смаком
7. Лавровий лист 1 шт.
8. Паприка за смаком
9. Сіль за смаком
10. Перець горошком 3 шт.
Спосіб приготування:
- Шматочок копченого сала нарізати тонкими пластинками і викласти в сотейник
- Поруч викладаємо нарізану моркву і селеру
- До них додати дрібно нарізану цибулю і обсмажувати
- Висипаємо мелену паприку і заливаємо пів-літра окропу
- Додаємо сіль, майоран, пару горошин чорного перцю і лавровий лист
- Покласти шматочки риби і готувати 8-10 хвилин

Відгуки про нас