+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Угорський паприкаш з курки

                                                             Інгредієнти: (на 1 порцію)

1. Цукрова пудра - за смаком.
2. Борошно - 41,5 гр.
3. Вода - 0,7 стол.л.
4. Куховарська сіль - 0,8 гр.
5. Кориця - 0,1 чайн.л.
6. Мигдаль - 0,1 скл.
7. Рослинна олія - 0,3 стол.л.
8. Яблука - 0,17 кг
9. Ізюм - 0,5 скл.
10. Курячі яйця - 1 шт.
11. Оцет - 0,25 чайн.л.
12. Вершкове масло - 70 гр.
13. Цукор - 100 гр.
14. Панірувальні сухарі - 100 гр.

                                                         Спосіб приготування:

- Просіваємо борошно, збиваємо одне куряче яйце, додаємо сіль і перець за смаком і також рослинна олія.
- Після посипте його борошном і розкладіть на дошку, потім накрийте його рушником на півгодини.
- Для начинки чистимо та нарізаємо яблука і змішуємо з іншими інгредієнтами.
- Тісто потрібно розкласти на чистій поверхні і розкачати в тонкий пласт.
- Потім цей пласт змастити вершковим маслом і всередину додати нашу готову начинку з яблук на 2/3 самого рулету.
- Випікати яблучний рулет 45 хвилин потрібно.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції