+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Зелені (квасоля) лопатки

Необхідно: лопатки, ранташ, 1-2 ложки сметани, молоко.
Наллємо в каструлю води й прокип’ятимо. Додамо у воду поламані на шматочки лопатки. Якщо варені через півтори години, посолимо. Коли будуть повністю варені густо заправити їх ранташем. Ранташ підготувати з однієї ложки свинячого жиру, однієї ложки борошна, одного порізаного лука. Ледве – ледве додамо оцту й скипятим. Наприкінці заправимо сметаною або заправленням, що приготуємо з однієї ложки борошна, 1-2 ложки сметани молока додамо по смаку.


Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції