+38 (097) 779 29 59
+38 (099) 279 29 59
+38 (097) 779-2959+38 (099) 279-2959
меню
toggle menu

Жидівські цибуляники

3/4 кіля муки, 2 яйця, 4 ложки оливи, велика цибуля втерта на терку, ложочка поташу і трохи соли; замісити тісто як на вареники, тачати невеликі на палець грубі пляцки, подзьобати вилками, дати на бляху посипану мукою і пекти аж будуть румяні; добрі свіжі до чаю.

Інший варіант: порізану цибулю (чим побільше) смажити на олії до прозорості, причому олії давати багато, щоб тісто було жирне, солі також не шкодувати, поташ гасити оцтом, тісто тачати тонше, аніж на палець, і додати ще маку.



Відгуки про нас
Марина
Все понравилось.
Популярні пропозиції